- برنج 118
- مرکز مقالات
- چه مدت زمان برای خیساندن برنج مناسب است
چه مدت زمان برای خیساندن برنج مناسب است
خلاصه
1404/04/10
مدت زمان مناسب برای خیساندن برنج در ایران، بسته به نوع برنج و روش پخت آن متفاوت است. به طور کلی: * **برنجهای ایرانی (مانند طارم، هاشمی، فجر و ...):** * **برای پخت به
مدت زمان مناسب برای خیساندن برنج در ایران، بسته به نوع برنج و روش پخت آن متفاوت است. به طور کلی:
* **برنجهای ایرانی (مانند طارم، هاشمی، فجر و ...):**
* **برای پخت به صورت کته:** نیازی به خیساندن نیست یا نهایتاً 30 دقیقه کافی است.
* **برای پخت به صورت آبکش:** 1 تا 3 ساعت خیساندن توصیه میشود. خیساندن بیشتر باعث قد کشیدن بهتر و پخت یکنواختتر برنج میشود.
* **برای پخت به صورت دمی:** 30 دقیقه تا 1 ساعت.
* **برنجهای خارجی (مانند هندی و پاکستانی):** معمولاً به 2 تا 4 ساعت خیساندن نیاز دارند.
**نکات مهم:**
* **آب:** از آب ولرم برای خیساندن برنج استفاده کنید.
* **نمک:** اضافه کردن مقداری نمک به آب خیساندن، باعث میشود برنج سفتتر شده و بهتر قد بکشد.
* **دما:** در هوای گرم، بهتر است برنج را در یخچال خیس کنید تا از تخمیر آن جلوگیری شود.
* **تغییر آب:** بهتر است آب برنج را یکی دو بار در طول مدت خیساندن عوض کنید.
* **نوع برنج:** برنجهای کهنه (برنجی که از برداشت سال قبل باقی مانده) نسبت به برنجهای تازه به زمان خیساندن بیشتری نیاز دارند.
**خلاصه:**
بهترین کار این است که با توجه به نوع برنجی که استفاده میکنید و روش پختی که مد نظرتان است، زمان خیساندن را تنظیم کنید. اگر برای اولین بار برنجی را میپزید، بهتر است با زمان کمتری شروع کنید و در صورت نیاز، در دفعات بعدی زمان را افزایش دهید.
در سایت برنج 118، فروشندگان برنج، عمده فروشی های برنج، تولیدی ها و کارخانه های برنج می توانند مشخصات فروشگاه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و محصولات آنها دسترسی داشته باشند. سایت برنج 118 به نشانی https://www.Berenj118.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات فروشندگان برنج، عمده فروشی های برنج، تولیدی ها و کارخانه های برنج می باشد.
* **برنجهای ایرانی (مانند طارم، هاشمی، فجر و ...):**
* **برای پخت به صورت کته:** نیازی به خیساندن نیست یا نهایتاً 30 دقیقه کافی است.
* **برای پخت به صورت آبکش:** 1 تا 3 ساعت خیساندن توصیه میشود. خیساندن بیشتر باعث قد کشیدن بهتر و پخت یکنواختتر برنج میشود.
* **برای پخت به صورت دمی:** 30 دقیقه تا 1 ساعت.
* **برنجهای خارجی (مانند هندی و پاکستانی):** معمولاً به 2 تا 4 ساعت خیساندن نیاز دارند.
**نکات مهم:**
* **آب:** از آب ولرم برای خیساندن برنج استفاده کنید.
* **نمک:** اضافه کردن مقداری نمک به آب خیساندن، باعث میشود برنج سفتتر شده و بهتر قد بکشد.
* **دما:** در هوای گرم، بهتر است برنج را در یخچال خیس کنید تا از تخمیر آن جلوگیری شود.
* **تغییر آب:** بهتر است آب برنج را یکی دو بار در طول مدت خیساندن عوض کنید.
* **نوع برنج:** برنجهای کهنه (برنجی که از برداشت سال قبل باقی مانده) نسبت به برنجهای تازه به زمان خیساندن بیشتری نیاز دارند.
**خلاصه:**
بهترین کار این است که با توجه به نوع برنجی که استفاده میکنید و روش پختی که مد نظرتان است، زمان خیساندن را تنظیم کنید. اگر برای اولین بار برنجی را میپزید، بهتر است با زمان کمتری شروع کنید و در صورت نیاز، در دفعات بعدی زمان را افزایش دهید.
در سایت برنج 118، فروشندگان برنج، عمده فروشی های برنج، تولیدی ها و کارخانه های برنج می توانند مشخصات فروشگاه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و محصولات آنها دسترسی داشته باشند. سایت برنج 118 به نشانی https://www.Berenj118.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات فروشندگان برنج، عمده فروشی های برنج، تولیدی ها و کارخانه های برنج می باشد.
معرفی فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت برنج 118
اگر شما هم تمایل دارید محصولات مرتبط با برنج خود را تبلیغ کنید برای شروع روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «برنج 118» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.
تلفن فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت برنج 118
سایر مطالب آموزشی سایت برنج 118 :
- نقش آب در کیفیت پخت برنج چیست
- چطور بفهمیم برنج کپک زده است یا نه
- بهترین برنج برای پلو کدام نوع است
- آیا جوشاندن چندباره برنج خاصیتش را کم میکند
- چطور میتوان برنج را در رژیم غذایی سالم گنجاند
- چگونه برنج را بدون روغن و چربی بپزیم
- نحوه پاک کردن برنج از حشرات چگونه است
- آیا برنج میتواند آلوده به آرسنیک باشد
- چطور میتوان برنج خارجی را خوشعطرتر کرد
- برنجهای عطری ایرانی چه تفاوتی با خارجیها دارند
- کدام مناطق ایران برنجهای مرغوبتری دارند