چطور می‌توان برنج را بدون پخت نرم کرد

خلاصه
1404/09/20

چند روش برای نرم کردن برنج بدون پختن در ایران وجود دارد، بسته به اینکه برنج شما از قبل پخته شده یا خام: **1. نرم کردن برنج پخته شده (باقی مانده):** * **بخار دادن:** *



چند روش برای نرم کردن برنج بدون پختن در ایران وجود دارد، بسته به اینکه برنج شما از قبل پخته شده یا خام:

**1. نرم کردن برنج پخته شده (باقی مانده):**

* **بخار دادن:**
* برنج را در یک آبکش فلزی یا سبد بخار قرار دهید.
* آبکش را روی یک قابلمه حاوی آب در حال جوش بگذارید (آب نباید به برنج برسد).
* درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید برنج به مدت 5 تا 10 دقیقه بخارپز شود تا نرم شود.
* **اضافه کردن کمی آب و گرم کردن در مایکروویو:**
* برنج را در یک ظرف مناسب مایکروویو بریزید.
* یک تا دو قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید (مقدار آب بستگی به میزان خشکی برنج دارد).
* روی ظرف را بپوشانید (می‌توانید از یک درپوش مناسب یا یک دستمال کاغذی مرطوب استفاده کنید).
* برنج را به مدت 1 تا 2 دقیقه در مایکروویو گرم کنید.
* **تابه:**
* مقدار کمی روغن (مانند روغن زیتون یا روغن کنجد) را در یک تابه گرم کنید.
* برنج را به تابه اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید تا گرم و نرم شود. می‌توانید کمی آب یا آب مرغ هم اضافه کنید تا برنج خشک نشود.

**2. نرم کردن برنج خام (خیساندن):**

این روش برای وقتی است که می‌خواهید برنج را سریعتر بپزید یا برنج شما خیلی سفت و سخت است:

* **خیساندن در آب سرد:**
* برنج را در یک کاسه بزرگ بریزید.
* روی آن آب سرد بریزید تا کاملاً پوشانده شود.
* اجازه دهید برنج حداقل 30 دقیقه و حداکثر چند ساعت خیس بخورد. خیساندن طولانی‌تر به نرم‌تر شدن برنج کمک می‌کند.
* قبل از پخت، آب برنج را دور بریزید و برنج را آبکشی کنید.
* **خیساندن در آب گرم (روش سریع‌تر):**
* برنج را در یک کاسه بزرگ بریزید.
* روی آن آب گرم (نه جوش) بریزید تا کاملاً پوشانده شود.
* اجازه دهید برنج به مدت 15 تا 30 دقیقه خیس بخورد.
* قبل از پخت، آب برنج را دور بریزید و برنج را آبکشی کنید.

**نکات مهم:**

* **نوع برنج:** نوع برنج در نتیجه نهایی تاثیر دارد. برنج‌های دانه بلند معمولاً به زمان خیساندن بیشتری نسبت به برنج‌های دانه کوتاه نیاز دارند.
* **مقدار آب:** هنگام بخار دادن یا گرم کردن برنج پخته شده، مراقب باشید مقدار آب اضافه شده زیاد نباشد، در غیر این صورت برنج خمیر می‌شود.
* **آبکشی:** قبل از پخت، همیشه برنج خیسانده شده را آبکشی کنید تا نشاسته اضافی آن گرفته شود. این کار باعث می‌شود برنج شما پس از پخت، دانه‌دانه شود.
* **برای عطر بهتر:** هنگام خیساندن برنج، می‌توانید چند قطره آبلیمو یا سرکه به آب اضافه کنید. این کار به حفظ رنگ سفید برنج و عطر بهتر آن کمک می‌کند.

با استفاده از این روش‌ها می‌توانید برنج را بدون پختن نرم کنید و از آن در غذاهای مختلف استفاده کنید.

در سایت برنج 118، فروشندگان برنج، عمده فروشی های برنج، تولیدی ها و کارخانه های برنج می توانند مشخصات فروشگاه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و محصولات آنها دسترسی داشته باشند. سایت برنج 118 به نشانی https://www.Berenj118.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات فروشندگان برنج، عمده فروشی های برنج، تولیدی ها و کارخانه های برنج می باشد.
معرفی فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت برنج 118
فروشنده
فروش برنج ایرانی هاشمی وطارم عمده
ارومیه
فروشنده
فروش برنج مجلسی
تبریز
فروشنده
فروش برنج ایرانی
تبریز
فروشنده
برنج هاشمی اصلی
یزد
09170666523
فروشنده
انواع برنج اعلا ایرانی
همدان
09160770989
فروشنده
برنج فجر معطر
اراک
09184041005


اگر شما هم تمایل دارید محصولات مرتبط با برنج خود را تبلیغ کنید برای شروع روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «برنج 118» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


تلفن فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت برنج 118
09170666523 (یزد)
09184041005 (اراک )
09120840994 (خرم‌آباد )
09185656532 (کرمانشاه )
09130644500 (کرمان )
09187825740 (سنندج )
09198496309 (قزوین)
09153413841 (زاهدان )
09127311799 (سمنان )
09137139442 (بیرجند )
09214759227 (شهرکرد)
09360205724 (بوشهر)
09132009663 (اصفهان)
09149557438 (اردبیل )
09145296698 (اردبیل )
09385890359 (اهواز )
09171243729 (ممسنی )