نحوه پخت برنج علی کاظمی

خلاصه
1404/02/07

**طرز پخت برنج علی کاظمی به روش کته (دَم‌پخت اصیل)** **مواد لازم:** - برنج علی کاظمی: ۳ پیمانه - آب: ۴٫۵ پیمانه - نمک: ۱ قاشق غذاخوری سرپر - روغن یا کره محلی: ۳ قاشق غذاخوری -



**طرز پخت برنج علی کاظمی به روش کته (دَم‌پخت اصیل)**

**مواد لازم:**
- برنج علی کاظمی: ۳ پیمانه
- آب: ۴٫۵ پیمانه
- نمک: ۱ قاشق غذاخوری سرپر
- روغن یا کره محلی: ۳ قاشق غذاخوری
- زعفران ساییده شده: ½ قاشق چایخوری (اختیاری)

**مراحل پخت:**

۱. **شستشوی اصولی:**
- برنج را در ظرفی بزرگ ریخته و ۳ بار با آب سرد بشویید
- در هر مرحله برنج را به آرامی هم بزنید و آب را عوض کنید
- تا زمانی که آب کاملاً شفاف شود ادامه دهید

۲. **خیساندن حرفه‌ای:**
- برنج شسته شده را با ۴ پیمانه آب ولرم و نمک مخلوط کنید
- حداقل ۲ ساعت و ترجیحاً ۳ ساعت بگذارید بماند
- این زمان به برنج علی کاظمی کمک می‌کند تا عطر و طعم واقعی خود را نشان دهد

۳. **آبکشی و تخلیه:**
- برنج را در آبکش ریخته و به مدت ۵ دقیقه بگذارید آب آن کاملاً خارج شود

۴. **پخت اولیه:**
- در قابلمه‌ای با کف ضخیم، ۴٫۵ پیمانه آب را به جوش آورید
- برنج آبکش شده را به آرامی به آب جوش اضافه کنید
- حرارت را روی متوسط تنظیم کنید

۵. **کنترل پخت:**
- پس از ۷ دقیقه یک دانه برنج را بین انگشتان فشار دهید
- باید نرم باشد اما شکل خود را حفظ کرده باشد
- در صورت نیاز نمک اضافه کنید

۶. **آبکش نهایی:**
- وقتی برنج به حالت "النگی" رسید (نرم اما نه له شده)
- آن را در آبکش بریزید و آب آن را کاملاً تخلیه کنید

۷. **تهیه تهدیگ مخصوص:**
- در ته قابلمه ۲ قاشق روغن یا کره بریزید
- یک لایه نان سنگک یا تافتون بگذارید
- یا سیب زمینی ورقه‌ای با کمی زردچوبه

۸. **دم‌کردن استادانه:**
- برنج را به آرامی در قابلمه بریزید
- به شکل کوه با کفگیر شکل دهید
- ۵-۶ سوراخ عمیق تا ته قابلمه ایجاد کنید
- ۱ قاشق روغن آب‌شده روی آن بریزید
- حرارت را ۳ دقیقه زیاد کنید تا بخار کند
- سپس دم‌کنی گذاشته و حرارت را به حداقل برسانید
- ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت زمان دم نیاز دارد

**نکات طلایی برای برنج علی کاظمی:**
- بهترین نتیجه با قابلمه‌های سنگی یا استیل سنگین حاصل می‌شود
- برای عطر بی‌نظیر، هنگام دم‌کردن ۲ عدد هل شکسته شده اضافه کنید
- اگر برنج سفت شد، نصف استکان آب جوش روی آن ریخته و ۱۵ دقیقه دیگر دم کنید
- برای رنگ طلایی، زعفران را با یخ خرد کرده و روی برنج دم‌کرده بریزید

**زمان‌بندی ایده‌آل:**
- خیساندن: ۲-۳ ساعت
- پخت اولیه: ۱۵ دقیقه
- دم‌کردن: ۴۵-۶۰ دقیقه
- زمان کل: حدود ۴ ساعت

**خصوصیات برنج علی کاظمی پخته‌شده:**
- دانه‌های بلند و یکدست (تا ۲ سانتیمتر قد می‌کشد)
- عطر بسیار قوی و منحصر به فرد
- رنگ سفید مرواریدی
- حالت ابریشمی و دانه‌دانه کامل

این روش پخت، برنج علی کاظمی شما را به سطح کیفیت رستوران‌های لوکس می‌رساند و برای مهمانی‌های خاص بسیار مناسب است.
معرفی فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت برنج 118
فروشنده
فروش انواع برنج های عنبربو
قم
فروشنده
برنج ایرانی
قزوین
فروشنده
برنج هاشمی
زاهدان
فروشنده
برنج عنبربو
سمنان
فروشنده
برنج هاشمی اصلی
یزد
09170666523
فروشنده
انواع برنج اعلا ایرانی
همدان
09160770989


اگر شما هم تمایل دارید محصولات مرتبط با برنج خود را تبلیغ کنید برای شروع روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «برنج 118» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


تلفن فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت برنج 118
09170666523 (یزد)
09184041005 (اراک )
09120840994 (خرم‌آباد )
09185656532 (کرمانشاه )
09130644500 (کرمان )
09187825740 (سنندج )
09137139442 (بیرجند )
09214759227 (شهرکرد)
09360205724 (بوشهر)
09132009663 (اصفهان)
09149557438 (اردبیل )
09145296698 (اردبیل )
09141492143 (ارومیه)
09366152258 (تبریز)
09214041323 (تبریز)
09385890359 (اهواز )
09171243729 (ممسنی )