- برنج 118
- مرکز مقالات
- طرز تهیه تهدیگ خوشمزه با برنج چیست
طرز تهیه تهدیگ خوشمزه با برنج چیست
خلاصه
1404/04/20
تهدیگ یکی از محبوبترین قسمتهای غذا در ایران است و روشهای مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. در اینجا چند روش رایج و خوشمزه برای تهیه تهدیگ با برنج را برای شما توضیح میدهم: *
تهدیگ یکی از محبوبترین قسمتهای غذا در ایران است و روشهای مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. در اینجا چند روش رایج و خوشمزه برای تهیه تهدیگ با برنج را برای شما توضیح میدهم:
**1. تهدیگ سیبزمینی:**
* **مواد لازم:**
* برنج آبکش شده
* سیبزمینی
* روغن
* نمک، زردچوبه (اختیاری)
* **طرز تهیه:**
1. سیبزمینیها را پوست بگیرید و به صورت حلقههای نازک برش بزنید. میتوانید از رنده هم برای برش زدن استفاده کنید تا یکدست شوند.
2. در قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
3. حلقههای سیبزمینی را کف قابلمه بچینید. دقت کنید که تمام سطح قابلمه پوشیده شود. میتوانید کمی نمک و زردچوبه روی سیبزمینیها بپاشید.
4. برنج آبکش شده را به آرامی روی سیبزمینیها بریزید و آن را پخش کنید.
5. برنج را دم کنید. حرارت ابتدا زیاد باشد تا بخار کند، سپس حرارت را کم کنید تا تهدیگ طلایی و برشته شود.
* **نکات:**
* برای اینکه تهدیگ سیبزمینی شما تردتر شود، میتوانید بعد از چیدن سیبزمینیها، کمی روغن داغ روی آنها بریزید.
* اگر میخواهید تهدیگ شما طعم بهتری داشته باشد، میتوانید از ادویههای دلخواه خود مانند پودر سیر، فلفل، یا آویشن استفاده کنید.
**2. تهدیگ نان:**
* **مواد لازم:**
* برنج آبکش شده
* نان لواش یا نان مورد علاقه
* روغن
* **طرز تهیه:**
1. نان را به اندازهای که کف قابلمه را بپوشاند، برش بزنید.
2. در قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
3. نان را کف قابلمه بچینید.
4. برنج آبکش شده را به آرامی روی نان بریزید و آن را پخش کنید.
5. برنج را دم کنید.
* **نکات:**
* برای اینکه تهدیگ نان شما خوشمزهتر شود، میتوانید قبل از چیدن نان در قابلمه، آن را به کمی روغن آغشته کنید.
* اگر از نان ضخیم استفاده میکنید، بهتر است آن را کمی نازکتر برش بزنید تا بهتر برشته شود.
* میتوانید از نانهای طعمدار مانند نان سیر یا نان سبزیجات برای تهیه تهدیگ نان استفاده کنید.
**3. تهدیگ برنجی (زعفرانی یا ساده):**
* **مواد لازم:**
* برنج آبکش شده
* روغن
* زعفران دمکرده (اختیاری)
* آب
* **طرز تهیه:**
1. مقداری از برنج آبکش شده را با زعفران دمکرده مخلوط کنید (برای تهدیگ زعفرانی).
2. در قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار
در سایت برنج 118، فروشندگان برنج، عمده فروشی های برنج، تولیدی ها و کارخانه های برنج می توانند مشخصات فروشگاه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و محصولات آنها دسترسی داشته باشند. سایت برنج 118 به نشانی https://www.Berenj118.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات فروشندگان برنج، عمده فروشی های برنج، تولیدی ها و کارخانه های برنج می باشد.
**1. تهدیگ سیبزمینی:**
* **مواد لازم:**
* برنج آبکش شده
* سیبزمینی
* روغن
* نمک، زردچوبه (اختیاری)
* **طرز تهیه:**
1. سیبزمینیها را پوست بگیرید و به صورت حلقههای نازک برش بزنید. میتوانید از رنده هم برای برش زدن استفاده کنید تا یکدست شوند.
2. در قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
3. حلقههای سیبزمینی را کف قابلمه بچینید. دقت کنید که تمام سطح قابلمه پوشیده شود. میتوانید کمی نمک و زردچوبه روی سیبزمینیها بپاشید.
4. برنج آبکش شده را به آرامی روی سیبزمینیها بریزید و آن را پخش کنید.
5. برنج را دم کنید. حرارت ابتدا زیاد باشد تا بخار کند، سپس حرارت را کم کنید تا تهدیگ طلایی و برشته شود.
* **نکات:**
* برای اینکه تهدیگ سیبزمینی شما تردتر شود، میتوانید بعد از چیدن سیبزمینیها، کمی روغن داغ روی آنها بریزید.
* اگر میخواهید تهدیگ شما طعم بهتری داشته باشد، میتوانید از ادویههای دلخواه خود مانند پودر سیر، فلفل، یا آویشن استفاده کنید.
**2. تهدیگ نان:**
* **مواد لازم:**
* برنج آبکش شده
* نان لواش یا نان مورد علاقه
* روغن
* **طرز تهیه:**
1. نان را به اندازهای که کف قابلمه را بپوشاند، برش بزنید.
2. در قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
3. نان را کف قابلمه بچینید.
4. برنج آبکش شده را به آرامی روی نان بریزید و آن را پخش کنید.
5. برنج را دم کنید.
* **نکات:**
* برای اینکه تهدیگ نان شما خوشمزهتر شود، میتوانید قبل از چیدن نان در قابلمه، آن را به کمی روغن آغشته کنید.
* اگر از نان ضخیم استفاده میکنید، بهتر است آن را کمی نازکتر برش بزنید تا بهتر برشته شود.
* میتوانید از نانهای طعمدار مانند نان سیر یا نان سبزیجات برای تهیه تهدیگ نان استفاده کنید.
**3. تهدیگ برنجی (زعفرانی یا ساده):**
* **مواد لازم:**
* برنج آبکش شده
* روغن
* زعفران دمکرده (اختیاری)
* آب
* **طرز تهیه:**
1. مقداری از برنج آبکش شده را با زعفران دمکرده مخلوط کنید (برای تهدیگ زعفرانی).
2. در قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار
در سایت برنج 118، فروشندگان برنج، عمده فروشی های برنج، تولیدی ها و کارخانه های برنج می توانند مشخصات فروشگاه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و محصولات آنها دسترسی داشته باشند. سایت برنج 118 به نشانی https://www.Berenj118.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات فروشندگان برنج، عمده فروشی های برنج، تولیدی ها و کارخانه های برنج می باشد.
معرفی فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت برنج 118
اگر شما هم تمایل دارید محصولات مرتبط با برنج خود را تبلیغ کنید برای شروع روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «برنج 118» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.
تلفن فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت برنج 118
سایر مطالب آموزشی سایت برنج 118 :
- آیا برنج هم میتواند آلرژیزا باشد
- چرا برنج پس از پخت بوی خوبی نمیدهد
- چه غذاهایی با برنج کته خوشمزهتر میشوند
- برنج سفید بهتر است یا برنج قهوهای
- تفاوت برنج دانه بلند و دانه کوتاه چیست
- کدام برنجها برای دمکنی مناسبترند
- آیا شستن زیاد برنج خاصیتش را از بین میبرد
- چه مدت زمان برای خیساندن برنج مناسب است
- نقش آب در کیفیت پخت برنج چیست
- چطور بفهمیم برنج کپک زده است یا نه
- بهترین برنج برای پلو کدام نوع است