- برنج 118
- مرکز مقالات
- چگونه برنج را مجدد گرم کنیم بدون اینکه خشک شود
چگونه برنج را مجدد گرم کنیم بدون اینکه خشک شود
خلاصه
1404/04/22
برای گرم کردن مجدد برنج بدون اینکه خشک شود، چندین روش در ایران وجود دارد که در اینجا به آنها اشاره میکنم: **1. استفاده از بخارپز یا قابلمه:** * **روش:** این روش بهترین را
برای گرم کردن مجدد برنج بدون اینکه خشک شود، چندین روش در ایران وجود دارد که در اینجا به آنها اشاره میکنم:
**1. استفاده از بخارپز یا قابلمه:**
* **روش:** این روش بهترین راه برای حفظ رطوبت برنج است. مقداری آب (حدود 1/4 پیمانه برای هر پیمانه برنج) در قابلمه یا بخارپز بریزید. برنج را در یک ظرف مناسب (مانند سبد بخارپز یا بشقاب فلزی) قرار دهید و آن را روی بخار آب بگذارید. در قابلمه یا بخارپز را ببندید و اجازه دهید برنج به مدت 5-10 دقیقه گرم شود تا کاملاً بخار کند.
* **نکته:** اگر برنج خیلی خشک است، میتوانید قبل از گذاشتن روی بخار، کمی آب روی آن بپاشید.
**2. استفاده از مایکروویو:**
* **روش:** برنج را در یک ظرف مناسب مایکروویو بریزید. یک قاشق غذاخوری آب به ازای هر پیمانه برنج به آن اضافه کنید. روی ظرف را با یک درپوش مناسب مایکروویو یا سلفون (با چند سوراخ برای خروج بخار) بپوشانید. برنج را به مدت 1-2 دقیقه در مایکروویو با قدرت متوسط گرم کنید.
* **نکته:** حتماً درپوش بگذارید تا از خشک شدن برنج جلوگیری شود. بعد از گرم شدن، برنج را هم بزنید تا گرما به طور یکنواخت پخش شود.
**3. استفاده از تابه:**
* **روش:** یک تابه نچسب را روی حرارت ملایم قرار دهید. مقدار کمی روغن (یا کره) در تابه بریزید. برنج را به تابه اضافه کنید و کمی آب (حدود 1-2 قاشق غذاخوری برای هر پیمانه برنج) روی آن بپاشید. در تابه را بگذارید و اجازه دهید برنج به مدت 5-7 دقیقه گرم شود.
* **نکته:** مرتباً برنج را هم بزنید تا نسوزد و به طور یکنواخت گرم شود.
**4. استفاده از فر:**
* **روش:** برنج را در یک ظرف مناسب فر بریزید. مقداری آب یا آب مرغ (حدود 1/4 پیمانه برای هر پیمانه برنج) به آن اضافه کنید. روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) به مدت 15-20 دقیقه گرم کنید.
* **نکته:** این روش برای گرم کردن مقدار زیادی برنج مناسب است.
**نکات کلی برای جلوگیری از خشک شدن برنج:**
* **اضافه کردن آب:** اضافه کردن مقدار کمی آب، آب مرغ یا حتی چند قطره روغن به برنج قبل از گرم کردن، به حفظ رطوبت آن کمک میکند.
* **پوشاندن ظرف:** پوشاندن ظرف برنج هنگام گرم کردن، از تبخیر رطوبت و خشک شدن آن جلوگیری میکند.
* **گرم کردن با حرارت ملایم:** گرم کردن با حرارت بالا باعث خشک شدن سریع برنج میشود. بهتر است از حرارت ملایم استفاده کنید.
* **هم زدن:** هم زدن برنج در حین گرم کردن، به توزیع یکنواخت گرما و جلوگیری از خشک شدن قسمتهای پایین کمک میکند.
**راهکار ایرانی:**
* **استفاده از
در سایت برنج 118، فروشندگان برنج، عمده فروشی های برنج، تولیدی ها و کارخانه های برنج می توانند مشخصات فروشگاه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و محصولات آنها دسترسی داشته باشند. سایت برنج 118 به نشانی https://www.Berenj118.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات فروشندگان برنج، عمده فروشی های برنج، تولیدی ها و کارخانه های برنج می باشد.
**1. استفاده از بخارپز یا قابلمه:**
* **روش:** این روش بهترین راه برای حفظ رطوبت برنج است. مقداری آب (حدود 1/4 پیمانه برای هر پیمانه برنج) در قابلمه یا بخارپز بریزید. برنج را در یک ظرف مناسب (مانند سبد بخارپز یا بشقاب فلزی) قرار دهید و آن را روی بخار آب بگذارید. در قابلمه یا بخارپز را ببندید و اجازه دهید برنج به مدت 5-10 دقیقه گرم شود تا کاملاً بخار کند.
* **نکته:** اگر برنج خیلی خشک است، میتوانید قبل از گذاشتن روی بخار، کمی آب روی آن بپاشید.
**2. استفاده از مایکروویو:**
* **روش:** برنج را در یک ظرف مناسب مایکروویو بریزید. یک قاشق غذاخوری آب به ازای هر پیمانه برنج به آن اضافه کنید. روی ظرف را با یک درپوش مناسب مایکروویو یا سلفون (با چند سوراخ برای خروج بخار) بپوشانید. برنج را به مدت 1-2 دقیقه در مایکروویو با قدرت متوسط گرم کنید.
* **نکته:** حتماً درپوش بگذارید تا از خشک شدن برنج جلوگیری شود. بعد از گرم شدن، برنج را هم بزنید تا گرما به طور یکنواخت پخش شود.
**3. استفاده از تابه:**
* **روش:** یک تابه نچسب را روی حرارت ملایم قرار دهید. مقدار کمی روغن (یا کره) در تابه بریزید. برنج را به تابه اضافه کنید و کمی آب (حدود 1-2 قاشق غذاخوری برای هر پیمانه برنج) روی آن بپاشید. در تابه را بگذارید و اجازه دهید برنج به مدت 5-7 دقیقه گرم شود.
* **نکته:** مرتباً برنج را هم بزنید تا نسوزد و به طور یکنواخت گرم شود.
**4. استفاده از فر:**
* **روش:** برنج را در یک ظرف مناسب فر بریزید. مقداری آب یا آب مرغ (حدود 1/4 پیمانه برای هر پیمانه برنج) به آن اضافه کنید. روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) به مدت 15-20 دقیقه گرم کنید.
* **نکته:** این روش برای گرم کردن مقدار زیادی برنج مناسب است.
**نکات کلی برای جلوگیری از خشک شدن برنج:**
* **اضافه کردن آب:** اضافه کردن مقدار کمی آب، آب مرغ یا حتی چند قطره روغن به برنج قبل از گرم کردن، به حفظ رطوبت آن کمک میکند.
* **پوشاندن ظرف:** پوشاندن ظرف برنج هنگام گرم کردن، از تبخیر رطوبت و خشک شدن آن جلوگیری میکند.
* **گرم کردن با حرارت ملایم:** گرم کردن با حرارت بالا باعث خشک شدن سریع برنج میشود. بهتر است از حرارت ملایم استفاده کنید.
* **هم زدن:** هم زدن برنج در حین گرم کردن، به توزیع یکنواخت گرما و جلوگیری از خشک شدن قسمتهای پایین کمک میکند.
**راهکار ایرانی:**
* **استفاده از
در سایت برنج 118، فروشندگان برنج، عمده فروشی های برنج، تولیدی ها و کارخانه های برنج می توانند مشخصات فروشگاه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و محصولات آنها دسترسی داشته باشند. سایت برنج 118 به نشانی https://www.Berenj118.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات فروشندگان برنج، عمده فروشی های برنج، تولیدی ها و کارخانه های برنج می باشد.
معرفی فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت برنج 118
اگر شما هم تمایل دارید محصولات مرتبط با برنج خود را تبلیغ کنید برای شروع روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «برنج 118» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.
تلفن فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت برنج 118
سایر مطالب آموزشی سایت برنج 118 :
- آیا میتوان برنج را در فریزر نگهداری کرد
- طرز تهیه تهدیگ خوشمزه با برنج چیست
- آیا برنج هم میتواند آلرژیزا باشد
- چرا برنج پس از پخت بوی خوبی نمیدهد
- چه غذاهایی با برنج کته خوشمزهتر میشوند
- برنج سفید بهتر است یا برنج قهوهای
- تفاوت برنج دانه بلند و دانه کوتاه چیست
- کدام برنجها برای دمکنی مناسبترند
- آیا شستن زیاد برنج خاصیتش را از بین میبرد
- چه مدت زمان برای خیساندن برنج مناسب است
- نقش آب در کیفیت پخت برنج چیست