چطور برنج را بدون چسبندگی دم کنیم

خلاصه
1404/05/20

برای دم کردن برنج بدون چسبندگی در ایران، روش‌های مختلفی وجود دارد که در اینجا به چند مورد از بهترین و رایج‌ترین آن‌ها اشاره می‌کنم: **1. برنج آبکش:** این روش، رایج‌ترین و مطم



برای دم کردن برنج بدون چسبندگی در ایران، روش‌های مختلفی وجود دارد که در اینجا به چند مورد از بهترین و رایج‌ترین آن‌ها اشاره می‌کنم:

**1. برنج آبکش:**

این روش، رایج‌ترین و مطمئن‌ترین راه برای جلوگیری از چسبندگی برنج است.

* **انتخاب برنج مناسب:** برنج‌های باکیفیت ایرانی مثل طارم، هاشمی و دم‌سیاه، نشاسته کمتری دارند و برای آبکش کردن مناسب‌تر هستند.
* **خیساندن برنج:** برنج را حداقل 30 دقیقه و حداکثر 2 ساعت در آب نمک خیس کنید. این کار باعث می‌شود برنج بهتر قد بکشد و نشاسته اضافی آن خارج شود.
* **آبکش کردن:** بعد از خیساندن، برنج را با آب سرد بشویید تا آب آن کاملاً شفاف شود.
* **جوشاندن:** یک قابلمه بزرگ را پر از آب کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا به جوش آید. کمی نمک و روغن به آب اضافه کنید. برنج را به آب جوش اضافه کنید و صبر کنید تا دانه‌های برنج نرم شوند اما هنوز مغز آن‌ها کمی سفت باشد.
* **آبکش کردن مجدد:** برنج را در آبکش بریزید و با آب سرد آبکشی کنید تا پخت آن متوقف شود و نشاسته اضافی آن خارج شود.
* **ته دیگ:** قابلمه را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن در آن بریزید. ته دیگ مورد نظر خود (نان، سیب‌زمینی، کاهو و غیره) را در کف قابلمه بچینید.
* **دم کردن:** برنج آبکش شده را به آرامی روی ته دیگ بریزید. یک فنجان آب جوش و کمی روغن روی برنج بریزید. درب قابلمه را بگذارید و حرارت را ابتدا زیاد کنید تا بخار کند، سپس حرارت را کم کنید تا برنج به آرامی دم بکشد. برای دم کشیدن بهتر، می‌توانید از دم‌کنی استفاده کنید.

**2. برنج کته:**

این روش، سریع‌تر و آسان‌تر است، اما نیاز به دقت بیشتری دارد.

* **انتخاب برنج مناسب:** برای کته، برنج‌های نیم‌دانه و محلی مناسب‌تر هستند.
* **شستن برنج:** برنج را چند بار با آب سرد بشویید تا آب آن شفاف شود.
* **اندازه گیری آب:** به ازای هر پیمانه برنج، یک و نیم پیمانه آب اضافه کنید. اگر برنج شما تازه است، می‌توانید کمی آب را کمتر بریزید.
* **پخت:** برنج، آب، نمک و کمی روغن را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب آن به جوش آید. سپس حرارت را کم کنید تا آب برنج کشیده شود.
* **دم کردن:** بعد از اینکه آب برنج کشیده شد، درب قابلمه را بگذارید و حرارت را خیلی کم کنید تا برنج به آرامی دم بکشد. برای دم کشیدن بهتر، می‌توانید از دم‌کنی استفاده کنید.

**نکات مهم برای هر دو روش:**

* **کیفیت برنج:** کیفیت برنج نقش مهمی در نتیجه نهایی دارد. سعی کنید از برنج‌های باکیفیت و مرغوب استفاده کنید.
* **میزان حرارت:** تنظیم حرارت مناسب، از چسبندگی و سوختن برنج جلوگیری می‌کند.
* **دم‌کنی:** استفاده از دم‌کنی باعث می‌شود برنج بهتر و یکنواخت‌تر دم بکشد
در سایت برنج 118، فروشندگان برنج، عمده فروشی های برنج، تولیدی ها و کارخانه های برنج می توانند مشخصات فروشگاه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و محصولات آنها دسترسی داشته باشند. سایت برنج 118 به نشانی https://www.Berenj118.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات فروشندگان برنج، عمده فروشی های برنج، تولیدی ها و کارخانه های برنج می باشد.
معرفی فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت برنج 118
فروشنده
انواع برنج‌های ایرانی
کرمانشاه
فروشنده
برنج سرای خوشه طلا
کرمان
فروشنده
برنج پاکستانی
سنندج
فروشنده
برنج هاشمی اصلی
یزد
09170666523
فروشنده
انواع برنج اعلا ایرانی
همدان
09160770989
فروشنده
برنج فجر معطر
اراک
09184041005


اگر شما هم تمایل دارید محصولات مرتبط با برنج خود را تبلیغ کنید برای شروع روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «برنج 118» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


تلفن فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت برنج 118
09170666523 (یزد)
09184041005 (اراک )
09120840994 (خرم‌آباد )
09198496309 (قزوین)
09153413841 (زاهدان )
09127311799 (سمنان )
09137139442 (بیرجند )
09214759227 (شهرکرد)
09360205724 (بوشهر)
09132009663 (اصفهان)
09149557438 (اردبیل )
09145296698 (اردبیل )
09366152258 (تبریز)
09214041323 (تبریز)
09385890359 (اهواز )
09171243729 (ممسنی )