- برنج 118
- مرکز مقالات
- بهترین روش خوشطعم شدن برنج چیست
بهترین روش خوشطعم شدن برنج چیست
خلاصه
1404/07/08
بهترین روش برای خوشطعم شدن برنج در ایران بستگی به نوع برنج، ذائقه شما و غذایی که میخواهید با آن سرو کنید دارد. اما در کل، میتوان از روشها و نکاتی که در ادامه میآید استفاده
بهترین روش برای خوشطعم شدن برنج در ایران بستگی به نوع برنج، ذائقه شما و غذایی که میخواهید با آن سرو کنید دارد. اما در کل، میتوان از روشها و نکاتی که در ادامه میآید استفاده کرد:
**1. انتخاب برنج مناسب:**
* **برنج ایرانی:** برنجهای ایرانی مانند طارم، هاشمی، دمسیاه، و فجر عطر و طعم بینظیری دارند و برای مجلسیترین غذاها مناسب هستند.
* **برنج خارجی:** برنجهای خارجی مانند برنج باسماتی (هندی و پاکستانی) نیز عطر و طعم خوبی دارند و قیمتشان معمولاً مناسبتر است.
**2. شستشوی صحیح برنج:**
* برنج را قبل از پخت، حداقل 2-3 بار با آب سرد بشویید تا نشاسته اضافی آن خارج شود. این کار باعث میشود برنج شما بعد از پخت، دانهدانه و خوشقیافه شود.
* در آخرین مرحله شستشو، آب باید کاملاً زلال باشد.
**3. خیساندن برنج:**
* خیساندن برنج (به خصوص برنجهای ایرانی) به مدت 30 دقیقه تا 2 ساعت قبل از پخت، باعث میشود دانهها نرمتر شده و بهتر قد بکشند.
* میتوانید در آب خیساندن، کمی نمک هم اضافه کنید.
**4. استفاده از روغن یا کره:**
* اضافه کردن روغن یا کره به برنج در حین پخت، باعث میشود برنج نرمتر و خوشمزهتر شود.
* میتوانید از روغن حیوانی، روغن کرمانشاهی، یا روغنهای گیاهی با عطر ملایم استفاده کنید.
**5. افزودن ادویهجات و طعمدهندهها:**
* **زعفران:** زعفران، سلطان طعمدهندههای برنج ایرانی است. دمکرده زعفران را در اواخر پخت به برنج اضافه کنید تا عطر و رنگ بینظیری به آن ببخشد.
* **زیره:** زیره به خصوص برای برنجهایی که با گوشت سرو میشوند، طعم فوقالعادهای ایجاد میکند.
* **هل:** هل عطر بسیار مطبوعی به برنج میدهد. میتوانید چند عدد هل را درسته داخل برنج بگذارید و قبل از سرو، خارج کنید.
* **دارچین:** دارچین نیز عطر گرم و دلپذیری به برنج میبخشد.
* **سیر:** یک حبه سیر رنده شده در حین پخت، طعم برنج را لذیذتر میکند.
* **پوست پرتقال یا نارنگی:** یک تکه کوچک پوست پرتقال یا نارنگی (بدون قسمت سفید) در حین پخت، عطر بسیار خوبی به برنج میدهد.
* **آب لیمو:** چند قطره آب لیمو در اواخر پخت، باعث میشود برنج سفیدتر و خوشطعمتر شود.
* **گلاب:** یک قاشق غذاخوری گلاب در اواخر پخت، عطر بینظیری به برنج میبخشد.
**6. روش پخت مناسب:**
* **روش کته:** در این روش، برنج را با آب و نمک و روغن در یک قابلمه میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا آب آن کاملاً جذب شود. کته برای کسانی که برنج نرمتر دوست دارند مناسب است.
* **روش آبکش:** در این روش، برنج را در آب جوش میریزیم و
در سایت برنج 118، فروشندگان برنج، عمده فروشی های برنج، تولیدی ها و کارخانه های برنج می توانند مشخصات فروشگاه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و محصولات آنها دسترسی داشته باشند. سایت برنج 118 به نشانی https://www.Berenj118.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات فروشندگان برنج، عمده فروشی های برنج، تولیدی ها و کارخانه های برنج می باشد.
**1. انتخاب برنج مناسب:**
* **برنج ایرانی:** برنجهای ایرانی مانند طارم، هاشمی، دمسیاه، و فجر عطر و طعم بینظیری دارند و برای مجلسیترین غذاها مناسب هستند.
* **برنج خارجی:** برنجهای خارجی مانند برنج باسماتی (هندی و پاکستانی) نیز عطر و طعم خوبی دارند و قیمتشان معمولاً مناسبتر است.
**2. شستشوی صحیح برنج:**
* برنج را قبل از پخت، حداقل 2-3 بار با آب سرد بشویید تا نشاسته اضافی آن خارج شود. این کار باعث میشود برنج شما بعد از پخت، دانهدانه و خوشقیافه شود.
* در آخرین مرحله شستشو، آب باید کاملاً زلال باشد.
**3. خیساندن برنج:**
* خیساندن برنج (به خصوص برنجهای ایرانی) به مدت 30 دقیقه تا 2 ساعت قبل از پخت، باعث میشود دانهها نرمتر شده و بهتر قد بکشند.
* میتوانید در آب خیساندن، کمی نمک هم اضافه کنید.
**4. استفاده از روغن یا کره:**
* اضافه کردن روغن یا کره به برنج در حین پخت، باعث میشود برنج نرمتر و خوشمزهتر شود.
* میتوانید از روغن حیوانی، روغن کرمانشاهی، یا روغنهای گیاهی با عطر ملایم استفاده کنید.
**5. افزودن ادویهجات و طعمدهندهها:**
* **زعفران:** زعفران، سلطان طعمدهندههای برنج ایرانی است. دمکرده زعفران را در اواخر پخت به برنج اضافه کنید تا عطر و رنگ بینظیری به آن ببخشد.
* **زیره:** زیره به خصوص برای برنجهایی که با گوشت سرو میشوند، طعم فوقالعادهای ایجاد میکند.
* **هل:** هل عطر بسیار مطبوعی به برنج میدهد. میتوانید چند عدد هل را درسته داخل برنج بگذارید و قبل از سرو، خارج کنید.
* **دارچین:** دارچین نیز عطر گرم و دلپذیری به برنج میبخشد.
* **سیر:** یک حبه سیر رنده شده در حین پخت، طعم برنج را لذیذتر میکند.
* **پوست پرتقال یا نارنگی:** یک تکه کوچک پوست پرتقال یا نارنگی (بدون قسمت سفید) در حین پخت، عطر بسیار خوبی به برنج میدهد.
* **آب لیمو:** چند قطره آب لیمو در اواخر پخت، باعث میشود برنج سفیدتر و خوشطعمتر شود.
* **گلاب:** یک قاشق غذاخوری گلاب در اواخر پخت، عطر بینظیری به برنج میبخشد.
**6. روش پخت مناسب:**
* **روش کته:** در این روش، برنج را با آب و نمک و روغن در یک قابلمه میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا آب آن کاملاً جذب شود. کته برای کسانی که برنج نرمتر دوست دارند مناسب است.
* **روش آبکش:** در این روش، برنج را در آب جوش میریزیم و
در سایت برنج 118، فروشندگان برنج، عمده فروشی های برنج، تولیدی ها و کارخانه های برنج می توانند مشخصات فروشگاه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و محصولات آنها دسترسی داشته باشند. سایت برنج 118 به نشانی https://www.Berenj118.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات فروشندگان برنج، عمده فروشی های برنج، تولیدی ها و کارخانه های برنج می باشد.
معرفی فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت برنج 118
اگر شما هم تمایل دارید محصولات مرتبط با برنج خود را تبلیغ کنید برای شروع روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «برنج 118» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.
تلفن فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت برنج 118
سایر مطالب آموزشی سایت برنج 118 :
- آیا در دوران رژیم لاغری میتوان برنج خورد
- طرز تهیه برنج قالبی برای مهمانی چیست
- کدام برنجها برای تهیه شیر برنج مناسبترند
- آیا پخت مجدد برنج سالم است
- برای کاهش نشاسته برنج چه باید کرد
- آیا برنج بدون گلوتن است
- چگونه برنج را با زعفران بهتر ترکیب کنیم
- چرا بعضی برنجها بعد از پخت خشک میشوند
- برنج دودی طبیعی چگونه تولید میشود
- چه تفاوتی بین برنج چمپا و طارم وجود دارد
- چگونه برنج معطر تقلبی را تشخیص دهیم