- برنج 118
- مرکز مقالات
- میخام برنج فروشی بزنم چه چیزایی باید بلد باشم
میخام برنج فروشی بزنم چه چیزایی باید بلد باشم
خلاصه
1404/02/15
راهاندازی برنجفروشی ایده بسیار خوبی است، چون برنج یکی از کالاهای پرمصرف و اساسی در سبد غذایی مردم است. برای موفقیت در این کار، باید به چند نکته کلیدی **فنی، تجاری و عملیاتی**
راهاندازی برنجفروشی ایده بسیار خوبی است، چون برنج یکی از کالاهای پرمصرف و اساسی در سبد غذایی مردم است. برای موفقیت در این کار، باید به چند نکته کلیدی **فنی، تجاری و عملیاتی** مسلط باشی. در ادامه دستهبندی کاملش رو برات نوشتم:
---
### **۱. آشنایی با انواع برنج**
* **برنج ایرانی:** مثل طارم، هاشمی، صدری، شیرودی، فجر
* **برنج خارجی:** هندی، پاکستانی، تایلندی
* باید فرق بین برنجهای عطردار، قدکش، پرمحصول و ارزانتر را خوب بدانی.
---
### **2. مهارت در تشخیص کیفیت**
* روشهای **تشخیص برنج خوب از بد** (ظاهر، عطر، پخت)
* شناخت برنج تازه و کهنه
* تشخیص تقلبها (عطر مصنوعی، رنگشده، مخلوطشده)
---
### **3. مهارت خرید و ارتباط با تأمینکنندگان**
* ارتباط با کشاورزها، شالیکارها یا واسطههای مطمئن
* توانایی خرید در فصل برداشت (ارزانتر)
* نحوه نگهداری انبار: جای خشک، دور از رطوبت و آفت
---
### **4. قیمتگذاری و سود**
* آشنایی با قیمت عمده و خرده بازار
* محاسبه حاشیه سود (معمولاً ۱۰ تا ۳۰ درصد)
* فروش فلهای و بستهبندیشده
---
### **5. بازاریابی و فروش**
* تبلیغات در سایت برنج ۱۱۸ (مثلا برنج ۱۱۸)
* طراحی بستهبندی شیک و بهداشتی
* اعتمادسازی با تست پخت و تضمین کیفیت
---
### **6. مجوزها و امور قانونی**
* دریافت مجوز صنفی از اتحادیه خواربار یا برنجفروشان
* رعایت اصول بهداشتی و ثبت نام در سازمان غذا و دارو (در صورت بستهبندی)
* صدور فاکتور رسمی برای عمدهفروشی یا فروش به سازمانها
---
---
### **۱. آشنایی با انواع برنج**
* **برنج ایرانی:** مثل طارم، هاشمی، صدری، شیرودی، فجر
* **برنج خارجی:** هندی، پاکستانی، تایلندی
* باید فرق بین برنجهای عطردار، قدکش، پرمحصول و ارزانتر را خوب بدانی.
---
### **2. مهارت در تشخیص کیفیت**
* روشهای **تشخیص برنج خوب از بد** (ظاهر، عطر، پخت)
* شناخت برنج تازه و کهنه
* تشخیص تقلبها (عطر مصنوعی، رنگشده، مخلوطشده)
---
### **3. مهارت خرید و ارتباط با تأمینکنندگان**
* ارتباط با کشاورزها، شالیکارها یا واسطههای مطمئن
* توانایی خرید در فصل برداشت (ارزانتر)
* نحوه نگهداری انبار: جای خشک، دور از رطوبت و آفت
---
### **4. قیمتگذاری و سود**
* آشنایی با قیمت عمده و خرده بازار
* محاسبه حاشیه سود (معمولاً ۱۰ تا ۳۰ درصد)
* فروش فلهای و بستهبندیشده
---
### **5. بازاریابی و فروش**
* تبلیغات در سایت برنج ۱۱۸ (مثلا برنج ۱۱۸)
* طراحی بستهبندی شیک و بهداشتی
* اعتمادسازی با تست پخت و تضمین کیفیت
---
### **6. مجوزها و امور قانونی**
* دریافت مجوز صنفی از اتحادیه خواربار یا برنجفروشان
* رعایت اصول بهداشتی و ثبت نام در سازمان غذا و دارو (در صورت بستهبندی)
* صدور فاکتور رسمی برای عمدهفروشی یا فروش به سازمانها
---
معرفی فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت برنج 118
اگر شما هم تمایل دارید محصولات مرتبط با برنج خود را تبلیغ کنید برای شروع روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «برنج 118» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.
تلفن فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت برنج 118
سایر مطالب آموزشی سایت برنج 118 :