چطور برنج ایرانی را خوش طعم بپزیم

خلاصه
1404/02/15

برای خوش‌طعم شدن برنج ایرانی، رعایت چند نکته ساده اما مهم بسیار مؤثر است: 1. **نوع برنج**: ابتدا برنج باکیفیت مثل هاشمی، صدری یا طارم را انتخاب کنید. برنج کهنه بهتر از برنج تا



برای خوش‌طعم شدن برنج ایرانی، رعایت چند نکته ساده اما مهم بسیار مؤثر است:

1. **نوع برنج**: ابتدا برنج باکیفیت مثل هاشمی، صدری یا طارم را انتخاب کنید. برنج کهنه بهتر از برنج تازه است، چون خوب قد می‌کشد.

2. **خیس کردن**: برنج را از چند ساعت قبل (حداقل ۲ تا ۳ ساعت) با آب و مقدار کمی نمک بخیسانید تا نشاسته اضافی آن خارج شود و مغزپخت شود.

3. **آبکشی اصولی**: بعد از جوشیدن، برنج را آبکش کرده و با کمی روغن و زعفران دم کنید. دم‌کنی را فراموش نکنید.

4. **استفاده از زعفران**: در آخر کمی زعفران دم‌کرده روی برنج بریزید تا عطر و طعم فوق‌العاده‌ای بدهد.

5. **ته‌دیگ خوشمزه**: ته‌دیگ نان، سیب‌زمینی یا کاهو هم می‌تواند به لذت غذا اضافه کند.
معرفی فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت برنج 118
فروشنده
فروش انواع برنج های عنبربو
قم
فروشنده
برنج ایرانی
قزوین
فروشنده
برنج هاشمی
زاهدان
فروشنده
برنج عنبربو
سمنان
فروشنده
برنج هاشمی اصلی
یزد
09170666523
فروشنده
انواع برنج اعلا ایرانی
همدان
09160770989


اگر شما هم تمایل دارید محصولات مرتبط با برنج خود را تبلیغ کنید برای شروع روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «برنج 118» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


تلفن فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت برنج 118
09170666523 (یزد)
09184041005 (اراک )
09120840994 (خرم‌آباد )
09185656532 (کرمانشاه )
09130644500 (کرمان )
09187825740 (سنندج )
09137139442 (بیرجند )
09214759227 (شهرکرد)
09360205724 (بوشهر)
09132009663 (اصفهان)
09149557438 (اردبیل )
09145296698 (اردبیل )
09366152258 (تبریز)
09214041323 (تبریز)
09385890359 (اهواز )
09171243729 (ممسنی )