- برنج 118
- مرکز مقالات
- روش پخت کته برنج ایرانی
روش پخت کته برنج ایرانی
خلاصه
1404/02/16
پخت کته یکی از سادهترین و خوشمزهترین روشهای پخت برنج ایرانی است و به دلیل حفظ نشاسته، طعمی نرم و دلچسب دارد. در ادامه روش سنتی پخت کته را برای ۲ تا ۳ نفر توضیح میدهم: ---
پخت کته یکی از سادهترین و خوشمزهترین روشهای پخت برنج ایرانی است و به دلیل حفظ نشاسته، طعمی نرم و دلچسب دارد. در ادامه روش سنتی پخت کته را برای ۲ تا ۳ نفر توضیح میدهم:
---
### **مواد لازم:**
* برنج: ۲ پیمانه
* آب: ۲.۵ تا ۳ پیمانه
* نمک: ۱ قاشق چایخوری
* روغن یا کره: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
* زعفران دمکرده یا کره برای روی برنج (اختیاری)
---
### **مراحل پخت:**
1. برنج را با آب سرد ۲ تا ۳ بار بشویید تا آب آن نسبتاً شفاف شود.
2. در قابلمه، برنج را با آب، نمک و روغن ترکیب کرده و روی شعله زیاد قرار دهید تا جوش بیاید.
3. وقتی آب شروع به قل زدن کرد، شعله را کم کرده، درِ قابلمه را نیمهباز بگذارید تا آب به خورد برنج برود.
4. بعد از جذب کامل آب، با ته قاشق چند سوراخ روی برنج ایجاد کنید، دمکنی گذاشته و درِ قابلمه را بگذارید. حرارت را خیلی کم کنید و حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه صبر کنید تا دم بکشد.
5. در صورت دلخواه، کمی کره یا زعفران روی برنج هنگام سرو بریزید.
---
### **مواد لازم:**
* برنج: ۲ پیمانه
* آب: ۲.۵ تا ۳ پیمانه
* نمک: ۱ قاشق چایخوری
* روغن یا کره: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
* زعفران دمکرده یا کره برای روی برنج (اختیاری)
---
### **مراحل پخت:**
1. برنج را با آب سرد ۲ تا ۳ بار بشویید تا آب آن نسبتاً شفاف شود.
2. در قابلمه، برنج را با آب، نمک و روغن ترکیب کرده و روی شعله زیاد قرار دهید تا جوش بیاید.
3. وقتی آب شروع به قل زدن کرد، شعله را کم کرده، درِ قابلمه را نیمهباز بگذارید تا آب به خورد برنج برود.
4. بعد از جذب کامل آب، با ته قاشق چند سوراخ روی برنج ایجاد کنید، دمکنی گذاشته و درِ قابلمه را بگذارید. حرارت را خیلی کم کنید و حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه صبر کنید تا دم بکشد.
5. در صورت دلخواه، کمی کره یا زعفران روی برنج هنگام سرو بریزید.
معرفی فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت برنج 118
اگر شما هم تمایل دارید محصولات مرتبط با برنج خود را تبلیغ کنید برای شروع روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «برنج 118» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.
تلفن فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت برنج 118
سایر مطالب آموزشی سایت برنج 118 :
- چطور برنج را نه دیگ دار درست کنم
- چطور برنج ایرانی را خوش طعم بپزیم
- میخام برنج فروشی بزنم چه چیزایی باید بلد باشم
- چطور برنج خوب از برنج بد را تشخیص بدیم
- چطوری برنج را خوشمزه کنیم
- چطور برنج رستورانی بپزم
- در انبار برنج چطور برنج را نگهداری کنیم
- روش تشخیص برنج موش زده
- چطوری از حشره زدگی برنج جلوگیری کنیم
- چطوری از موش زدگی برنج جلوگیری کنیم
- نحوه پخت برنج خزر