طرز پخت برنج کامفیروز چگونه است

خلاصه
1404/02/28

طرز پخت برنج کامفیروز تفاوت چندانی با سایر برنج‌های باکیفیت ایرانی ندارد، اما رعایت برخی نکات می‌تواند به شما کمک کند تا نتیجه بهتری بگیرید. در اینجا یک روش کلی و چند نکته تکمی



طرز پخت برنج کامفیروز تفاوت چندانی با سایر برنج‌های باکیفیت ایرانی ندارد، اما رعایت برخی نکات می‌تواند به شما کمک کند تا نتیجه بهتری بگیرید. در اینجا یک روش کلی و چند نکته تکمیلی را شرح می‌دهم:

**مواد لازم:**

* برنج کامفیروز: به ازای هر نفر 1 پیمانه (یا طبق عادت خودتان)
* آب: به مقدار لازم (بسته به روش پخت)
* نمک: به مقدار لازم
* روغن: به مقدار لازم (ترجیحاً روغن حیوانی یا کره برای عطر بهتر)

**روش پخت (آبکش):**

1. **شستشو:** برنج را 2-3 بار با آب سرد بشویید تا آب آن زلال شود. این کار باعث از بین رفتن نشاسته اضافی و جلوگیری از چسبندگی برنج می‌شود.
2. **خیساندن:** برنج را با مقداری آب ولرم و نمک خیس کنید. مدت زمان خیساندن بسته به نوع برنج متفاوت است، اما معمولاً 1 تا 3 ساعت کافی است. اگر زمان کافی ندارید، می‌توانید این مرحله را حذف کنید، اما خیساندن باعث پخت بهتر و یکنواخت‌تر برنج می‌شود.
3. **جوشاندن:** یک قابلمه بزرگ را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. مقداری نمک به آب جوش اضافه کنید (مقدار نمک باید کمی بیشتر از حالت معمول باشد، زیرا بخشی از آن همراه با آبکش دور ریخته می‌شود).
4. **اضافه کردن برنج:** برنج خیس خورده را آبکش کنید و به آب جوش اضافه کنید.
5. **پخت:** اجازه دهید برنج در آب جوش بپزد تا زمانی که مغز آن کمی نرم شود اما هنوز سفت باشد (حدود 7-10 دقیقه). برای اطمینان، چند دانه برنج را امتحان کنید.
6. **آبکش کردن:** برنج را در آبکش بریزید و با آب سرد بشویید تا پخت آن متوقف شود و نشاسته اضافی آن از بین برود.
7. **ته دیگ:** در قابلمه کمی روغن بریزید و ته دیگ مورد نظر خود (نان، سیب زمینی، کاهو و غیره) را بچینید.
8. **دم کردن:** برنج آبکش شده را به آرامی روی ته دیگ بریزید و به شکل هرمی درآورید.
9. **بخار:** با ته قاشق چند سوراخ در برنج ایجاد کنید تا بخار به راحتی خارج شود.
10. **دم کردن:** در قابلمه را بگذارید و ابتدا حرارت را زیاد کنید تا بخار در قابلمه جمع شود، سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید برنج به مدت 30-45 دقیقه دم بکشد.
11. **اضافه کردن روغن:** در 15 دقیقه پایانی دم کشیدن، مقداری روغن (یا کره) داغ شده را روی برنج بریزید.

**روش پخت (کته):**

1. **شستشو:** برنج را 2-3 بار با آب سرد بشویید تا آب آن زلال شود.
2. **اندازه گیری آب:** به ازای هر پیمانه برنج، 1 تا 1.5 پیمانه آب (بسته به نوع برنج و تجربه شما) در نظر بگیرید.
3. **پخت:** برنج شسته شده، آب و نمک را در قابلمه بریزید و روی حر
معرفی فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت برنج 118
فروشنده
برنج هاشمی اصلی
یزد
09170666523
فروشنده
انواع برنج اعلا ایرانی
همدان
09160770989
فروشنده
برنج فجر معطر
اراک
09184041005
فروشنده
فروش انواع برنج ایرانی عمده و تکی
ساری
09380189854
فروشنده
انواع برنج خوزستان
خرم‌آباد
09120840994
فروشنده
انواع برنج ایرانی عمده
گرگان
09112801050


اگر شما هم تمایل دارید محصولات مرتبط با برنج خود را تبلیغ کنید برای شروع روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «برنج 118» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


تلفن فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت برنج 118
09170666523 (یزد)
09184041005 (اراک )
09120840994 (خرم‌آباد )
09185656532 (کرمانشاه )
09130644500 (کرمان )
09187825740 (سنندج )
09198496309 (قزوین)
09153413841 (زاهدان )
09127311799 (سمنان )
09137139442 (بیرجند )
09214759227 (شهرکرد)
09360205724 (بوشهر)
09132009663 (اصفهان)
09149557438 (اردبیل )
09145296698 (اردبیل )
09366152258 (تبریز)
09214041323 (تبریز)
09385890359 (اهواز )
09171243729 (ممسنی )