طرز تهیه برنج زعفرانی چگونه است

خلاصه
1404/07/15

برنج زعفرانی یکی از محبوب‌ترین و خوش‌طعم‌ترین انواع برنج در ایران است که در مجالس و مهمانی‌ها جایگاه ویژه‌ای دارد. در اینجا یک روش ساده و خوشمزه برای تهیه برنج زعفرانی به سبک ا



برنج زعفرانی یکی از محبوب‌ترین و خوش‌طعم‌ترین انواع برنج در ایران است که در مجالس و مهمانی‌ها جایگاه ویژه‌ای دارد. در اینجا یک روش ساده و خوشمزه برای تهیه برنج زعفرانی به سبک ایرانی را توضیح می‌دهم:

**مواد لازم:**

* برنج: 3 پیمانه (بهتر است از برنج ایرانی با کیفیت استفاده کنید)
* آب: به میزان لازم (معمولاً دو برابر حجم برنج)
* روغن یا کره: به میزان لازم
* نمک: به میزان لازم
* زعفران ساییده شده: 1/2 قاشق چایخوری (بهتر است از زعفران اصل و مرغوب استفاده کنید)
* گلاب: 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)

**طرز تهیه:**

1. **آماده‌سازی برنج:**
* برنج را چند بار با آب سرد بشویید تا آب آن کاملاً زلال شود و نشاسته اضافی آن گرفته شود. این کار باعث می‌شود برنج بعد از پخت، دانه‌دانه و مجلسی شود.
* برنج شسته شده را به مدت حداقل 30 دقیقه تا 2 ساعت در آب و نمک خیس کنید. (نسبت نمک به آب باید به اندازه‌ای باشد که آب کمی شور شود.)

2. **آماده‌سازی زعفران:**
* زعفران ساییده شده را در یک فنجان کوچک بریزید و 2-3 قاشق غذاخوری آب جوش به آن اضافه کنید.
* در فنجان را بپوشانید و اجازه دهید زعفران به مدت حداقل 30 دقیقه دم بکشد و رنگ و عطر خود را آزاد کند. (اضافه کردن چند تکه یخ به زعفران در حال دم کشیدن به آزاد شدن بیشتر رنگ آن کمک می‌کند.)
* (اختیاری) برای عطر بیشتر، می‌توانید 1 قاشق غذاخوری گلاب به زعفران دم‌کشیده اضافه کنید.

3. **پخت برنج:**
* یک قابلمه مناسب را روی حرارت متوسط قرار دهید و آب را به جوش بیاورید.
* آب نمک برنج خیس خورده را خالی کنید و برنج را به آب جوش اضافه کنید.
* اجازه دهید برنج به مدت 5-8 دقیقه در آب جوش بپزد تا کمی نرم شود. (زمان پخت بسته به نوع برنج متفاوت است. برنج باید کمی نرم شود، اما نباید له شود.)
* برنج را آبکش کنید. (آبکش کردن برنج باید با دقت انجام شود تا دانه‌های برنج آسیب نبینند.)

4. **دم کردن برنج:**
* قابلمه را دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید.
* کمی روغن یا کره در ته قابلمه بریزید. (می‌توانید از سیب زمینی یا نان لواش برای ته دیگ استفاده کنید.)
* برنج آبکش شده را به آرامی در قابلمه بریزید و به صورت مخروطی شکل درآورید.
* مخلوط زعفران دم‌کشیده را به صورت یکنواخت روی برنج بریزید. (می‌توانید مقداری از زعفران را برای تزیین نهایی نگه دارید.)
* در قابلمه را با دم‌کنی بپوشانید و روی قابلمه قرار دهید.
* حرارت را کم کنید و اجازه دهید برنج به مدت 30-45 دقیقه دم بکشد تا کاملاً پخته و
در سایت برنج 118، فروشندگان برنج، عمده فروشی های برنج، تولیدی ها و کارخانه های برنج می توانند مشخصات فروشگاه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و محصولات آنها دسترسی داشته باشند. سایت برنج 118 به نشانی https://www.Berenj118.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات فروشندگان برنج، عمده فروشی های برنج، تولیدی ها و کارخانه های برنج می باشد.
معرفی فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت برنج 118
فروشنده
برنج فجر عمده
بوشهر
فروشنده
فروش برنج و خورده برنج ایرانی
بوشهر
فروشنده
انواع برنج باکیفیت کف قیمت بازار(تکی عمده)
ایلام
فروشنده
برنج هاشمی اصلی
یزد
09170666523
فروشنده
انواع برنج اعلا ایرانی
همدان
09160770989
فروشنده
برنج فجر معطر
اراک
09184041005


اگر شما هم تمایل دارید محصولات مرتبط با برنج خود را تبلیغ کنید برای شروع روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «برنج 118» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


تلفن فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت برنج 118
09170666523 (یزد)
09184041005 (اراک )
09120840994 (خرم‌آباد )
09185656532 (کرمانشاه )
09130644500 (کرمان )
09187825740 (سنندج )
09198496309 (قزوین)
09153413841 (زاهدان )
09127311799 (سمنان )
09137139442 (بیرجند )
09214759227 (شهرکرد)
09132009663 (اصفهان)
09149557438 (اردبیل )
09145296698 (اردبیل )
09366152258 (تبریز)
09214041323 (تبریز)
09385890359 (اهواز )
09171243729 (ممسنی )