چطور می‌توان برنج را مجدد دم کرد

خلاصه
1404/07/23

در ایران، دوباره دم کردن برنج یک روش رایج برای گرم کردن و تازه کردن برنج پخته شده است. این کار باعث می‌شود برنج بافت بهتری پیدا کند و از خمیر شدن آن جلوگیری شود. در اینجا چند ر



در ایران، دوباره دم کردن برنج یک روش رایج برای گرم کردن و تازه کردن برنج پخته شده است. این کار باعث می‌شود برنج بافت بهتری پیدا کند و از خمیر شدن آن جلوگیری شود. در اینجا چند روش برای دوباره دم کردن برنج در ایران آورده شده است:

**روش اول: استفاده از قابلمه و شعله گاز**

1. **افزودن آب:** مقدار کمی آب (حدود 1/4 تا 1/2 پیمانه برای هر پیمانه برنج پخته شده) به ته قابلمه اضافه کنید. مقدار آب بستگی به میزان خشکی برنج دارد. اگر برنج خیلی خشک است، آب بیشتری اضافه کنید.
2. **ایجاد بخار:** برنج پخته شده را به طور یکنواخت روی آب پخش کنید. دقت کنید که برنج مستقیماً با ته قابلمه تماس نداشته باشد تا نسوزد.
3. **دم کردن:** در قابلمه را بگذارید و شعله گاز را ابتدا کمی زیاد کنید تا بخار تولید شود. بعد از اینکه بخار بلند شد، شعله را خیلی کم کنید و اجازه دهید برنج حدود 10 تا 15 دقیقه دم بکشد.
4. **بررسی:** پس از این مدت، در قابلمه را بردارید و با یک چنگال برنج را زیر و رو کنید. اگر هنوز خشک بود، کمی آب بیشتر اضافه کنید و دوباره دم بگذارید.

**روش دوم: استفاده از مایکروویو**

1. **انتقال به ظرف مناسب:** برنج پخته شده را در یک ظرف مناسب برای مایکروویو بریزید.
2. **افزودن آب:** حدود 1 تا 2 قاشق غذاخوری آب به ازای هر پیمانه برنج اضافه کنید.
3. **پوشاندن ظرف:** روی ظرف را با یک درپوش مناسب یا یک حوله کاغذی مرطوب بپوشانید. این کار از خشک شدن برنج جلوگیری می‌کند.
4. **گرم کردن:** برنج را به مدت 1 تا 3 دقیقه در مایکروویو با قدرت متوسط گرم کنید. زمان دقیق بستگی به میزان برنج و قدرت مایکروویو شما دارد.
5. **بررسی:** پس از گرم شدن، برنج را با چنگال زیر و رو کنید و اگر نیاز بود، دوباره به مدت کوتاهی گرم کنید.

**روش سوم: استفاده از بخارپز**

1. **آماده سازی بخارپز:** بخارپز را آماده کنید و آب کافی در مخزن آن بریزید.
2. **قرار دادن برنج:** برنج پخته شده را در سبد بخارپز بریزید.
3. **بخارپز کردن:** برنج را به مدت 10 تا 15 دقیقه بخارپز کنید تا گرم و تازه شود.

**نکات مهم:**

* **مقدار آب:** مقدار آبی که برای دوباره دم کردن برنج استفاده می‌کنید، بستگی به میزان خشکی برنج دارد. اگر برنج خیلی خشک است، آب بیشتری اضافه کنید.
* **شعله گاز:** هنگام استفاده از روش قابلمه، شعله گاز را بعد از تولید بخار، خیلی کم کنید تا برنج نسوزد و ته نگیرد.
* **زیر و رو کردن:** بعد از دم کشیدن، برنج را با یک چنگال زیر و رو کنید تا بخار به طور یکنواخت پخش شود و برنج بافت بهتری پیدا کند.
* **استفاده از زعفران:** برای طعم و عطر بهتر، می‌توانید هنگام دوباره دم کردن برنج، کمی زعفران دم کرده به آن اضافه کنید.
*
در سایت برنج 118، فروشندگان برنج، عمده فروشی های برنج، تولیدی ها و کارخانه های برنج می توانند مشخصات فروشگاه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و محصولات آنها دسترسی داشته باشند. سایت برنج 118 به نشانی https://www.Berenj118.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات فروشندگان برنج، عمده فروشی های برنج، تولیدی ها و کارخانه های برنج می باشد.
معرفی فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت برنج 118
فروشنده
پخش انواع برنج های ایرانی. پاکستانی. هندی. تایلندی...
مشهد
فروشنده
برنج پاکستانی
بیرجند
فروشنده
طارم هاشمی آقا میر
شهرکرد
فروشنده
برنج هاشمی اصلی
یزد
09170666523
فروشنده
انواع برنج اعلا ایرانی
همدان
09160770989
فروشنده
برنج فجر معطر
اراک
09184041005


اگر شما هم تمایل دارید محصولات مرتبط با برنج خود را تبلیغ کنید برای شروع روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «برنج 118» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


تلفن فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت برنج 118
09170666523 (یزد)
09184041005 (اراک )
09120840994 (خرم‌آباد )
09185656532 (کرمانشاه )
09130644500 (کرمان )
09187825740 (سنندج )
09198496309 (قزوین)
09153413841 (زاهدان )
09127311799 (سمنان )
09360205724 (بوشهر)
09132009663 (اصفهان)
09149557438 (اردبیل )
09145296698 (اردبیل )
09366152258 (تبریز)
09214041323 (تبریز)
09385890359 (اهواز )
09171243729 (ممسنی )