- برنج 118
- مرکز مقالات
- چطور برنج را با مرغ بهتر سرو کنیم
چطور برنج را با مرغ بهتر سرو کنیم
خلاصه
1404/08/04
در ایران، برنج و مرغ را به روشهای بسیار متنوع و خوشمزهای سرو میکنند. انتخاب بهترین روش بستگی به سلیقه شما و نوع مهمانی یا وعده غذایی دارد. در اینجا چند پیشنهاد محبوب و خوشمز
در ایران، برنج و مرغ را به روشهای بسیار متنوع و خوشمزهای سرو میکنند. انتخاب بهترین روش بستگی به سلیقه شما و نوع مهمانی یا وعده غذایی دارد. در اینجا چند پیشنهاد محبوب و خوشمزه به همراه نکاتی برای هر کدام ارائه میشود:
**1. مرغ مجلسی با برنج زعفرانی:**
* **توضیح:** این غذا یکی از پرطرفدارترین و مجلسیترین روشهای سرو مرغ با برنج است. مرغ با سس غلیظ و خوشطعمی از رب گوجه فرنگی، پیاز داغ، زعفران و ادویههای معطر پخته میشود و با برنج زعفرانی سرو میگردد.
* **نکات:**
* برای داشتن مرغ مجلسی لذیذتر، میتوانید از تکههای ران مرغ استفاده کنید.
* اضافه کردن آلو بخارا یا زرشک به سس مرغ، طعم آن را متفاوت و جذابتر میکند.
* برنج زعفرانی را میتوانید با خلال پسته و بادام تزیین کنید.
**2. زرشک پلو با مرغ:**
* **توضیح:** زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که ترکیبی از طعم ترش و شیرین زرشک با مرغ زعفرانی را ارائه میدهد.
* **نکات:**
* هنگام تفت دادن زرشک، مراقب باشید نسوزد. اضافه کردن کمی شکر به زرشک، طعم آن را ملایمتر میکند.
* مرغ زرشک پلو معمولاً به صورت ریش ریش یا تکههای کوچک سرو میشود.
* میتوانید از خلال پسته و بادام برای تزیین زرشک پلو استفاده کنید.
**3. مرغ شکم پر با برنج:**
* **توضیح:** مرغ شکم پر یک غذای مجلسی و خوشمزه است که با ترکیبی از سبزیجات معطر، مغز گردو، آلو بخارا و سایر مواد پر میشود و در فر یا قابلمه پخته میشود. این غذا معمولاً با برنج ساده یا زعفرانی سرو میگردد.
* **نکات:**
* برای تهیه مرغ شکم پر، میتوانید از مرغ کامل یا تکههای ران مرغ استفاده کنید.
* طعم و عطر مواد داخل شکم مرغ بسیار مهم است. از سبزیجات معطر مانند جعفری، گشنیز و نعناع استفاده کنید.
* برای پخت بهتر مرغ، میتوانید آن را قبل از پر کردن، کمی مزهدار کنید.
**4. ته چین مرغ:**
* **توضیح:** ته چین مرغ یک غذای مجلسی و خوشمزه است که از ترکیب برنج، ماست، تخم مرغ و زعفران تهیه میشود و لایههایی از مرغ پخته شده در آن قرار میگیرد. ته چین معمولاً در فر یا قابلمه پخته میشود و با ماست و خیار یا سالاد شیرازی سرو میگردد.
* **نکات:**
* برای تهیه ته چین مرغ لذیذتر، از ماست چکیده استفاده کنید.
* میتوانید به مخلوط برنج، کمی پودر هل یا گلاب اضافه کنید تا عطر بهتری داشته باشد.
* برای جلوگیری از چسبیدن ته چین به ظرف، از ظرف نچسب استفاده کنید و کف آن را چرب کنید.
**5. خورشت مرغ با برنج:**
* **توضی
در سایت برنج 118، فروشندگان برنج، عمده فروشی های برنج، تولیدی ها و کارخانه های برنج می توانند مشخصات فروشگاه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و محصولات آنها دسترسی داشته باشند. سایت برنج 118 به نشانی https://www.Berenj118.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات فروشندگان برنج، عمده فروشی های برنج، تولیدی ها و کارخانه های برنج می باشد.
**1. مرغ مجلسی با برنج زعفرانی:**
* **توضیح:** این غذا یکی از پرطرفدارترین و مجلسیترین روشهای سرو مرغ با برنج است. مرغ با سس غلیظ و خوشطعمی از رب گوجه فرنگی، پیاز داغ، زعفران و ادویههای معطر پخته میشود و با برنج زعفرانی سرو میگردد.
* **نکات:**
* برای داشتن مرغ مجلسی لذیذتر، میتوانید از تکههای ران مرغ استفاده کنید.
* اضافه کردن آلو بخارا یا زرشک به سس مرغ، طعم آن را متفاوت و جذابتر میکند.
* برنج زعفرانی را میتوانید با خلال پسته و بادام تزیین کنید.
**2. زرشک پلو با مرغ:**
* **توضیح:** زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که ترکیبی از طعم ترش و شیرین زرشک با مرغ زعفرانی را ارائه میدهد.
* **نکات:**
* هنگام تفت دادن زرشک، مراقب باشید نسوزد. اضافه کردن کمی شکر به زرشک، طعم آن را ملایمتر میکند.
* مرغ زرشک پلو معمولاً به صورت ریش ریش یا تکههای کوچک سرو میشود.
* میتوانید از خلال پسته و بادام برای تزیین زرشک پلو استفاده کنید.
**3. مرغ شکم پر با برنج:**
* **توضیح:** مرغ شکم پر یک غذای مجلسی و خوشمزه است که با ترکیبی از سبزیجات معطر، مغز گردو، آلو بخارا و سایر مواد پر میشود و در فر یا قابلمه پخته میشود. این غذا معمولاً با برنج ساده یا زعفرانی سرو میگردد.
* **نکات:**
* برای تهیه مرغ شکم پر، میتوانید از مرغ کامل یا تکههای ران مرغ استفاده کنید.
* طعم و عطر مواد داخل شکم مرغ بسیار مهم است. از سبزیجات معطر مانند جعفری، گشنیز و نعناع استفاده کنید.
* برای پخت بهتر مرغ، میتوانید آن را قبل از پر کردن، کمی مزهدار کنید.
**4. ته چین مرغ:**
* **توضیح:** ته چین مرغ یک غذای مجلسی و خوشمزه است که از ترکیب برنج، ماست، تخم مرغ و زعفران تهیه میشود و لایههایی از مرغ پخته شده در آن قرار میگیرد. ته چین معمولاً در فر یا قابلمه پخته میشود و با ماست و خیار یا سالاد شیرازی سرو میگردد.
* **نکات:**
* برای تهیه ته چین مرغ لذیذتر، از ماست چکیده استفاده کنید.
* میتوانید به مخلوط برنج، کمی پودر هل یا گلاب اضافه کنید تا عطر بهتری داشته باشد.
* برای جلوگیری از چسبیدن ته چین به ظرف، از ظرف نچسب استفاده کنید و کف آن را چرب کنید.
**5. خورشت مرغ با برنج:**
* **توضی
در سایت برنج 118، فروشندگان برنج، عمده فروشی های برنج، تولیدی ها و کارخانه های برنج می توانند مشخصات فروشگاه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و محصولات آنها دسترسی داشته باشند. سایت برنج 118 به نشانی https://www.Berenj118.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات فروشندگان برنج، عمده فروشی های برنج، تولیدی ها و کارخانه های برنج می باشد.
معرفی فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت برنج 118
اگر شما هم تمایل دارید محصولات مرتبط با برنج خود را تبلیغ کنید برای شروع روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «برنج 118» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.
تلفن فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت برنج 118
سایر مطالب آموزشی سایت برنج 118 :
- چرا بعضی از برنجها پف نمیکنند
- چه عواملی باعث شکننده شدن دانههای برنج میشود
- آیا برنج سفید ارزش غذایی دارد
- چطور از سوختن تهدیگ برنج جلوگیری کنیم
- چرا برنج پس از چند روز بوی ترش میگیرد
- چطور میتوان برنج عطری را از معمولی تشخیص داد
- کدام نوع برنج برای نذری بهتر است
- آیا میتوان برنج را در قابلمه تفلون پخت
- برنج را با چه موادی نباید ترکیب کرد
- آیا برنج در هوای خشک بهتر نگهداری میشود
- چطور میتوان برنج را مجدد دم کرد